Лидерът на БСП Корнелия Нинова подгони официално и председателя на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова подгони официално и председателя на
Коментари Харесай

Война между Позитано 20 и БСП-София, Нинова подгони и Калоян Паргов |

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова подгони публично и ръководителя на най-голямата конструкция на партията в столицата Калоян Паргов. 

Социалисти от градската организация на БСП-София събраха подписка с апел Националният съвет на Българска социалистическа партия да предприеме нужните дейности за налагане на наказване на ръководителя на Градския съвет в София и ръководител на групата на общинските съветници в града – Калоян Паргов. Те приканват задкулисието в градската организация да спре, оповестиха през днешния ден от " Позитано " 20. Причината -   " присъединяване на общински съветници на БСП-София в скандалната за осветлението в столицата, разкрита от Борис Бонев, присъединяване им в избора на ръководител на Общинския съвет на София от ГЕРБ ", се споделя още в известието от централата на Българска социалистическа партия.  

Редица медии са получили известие от пресцентъра на „ Позитано “ 20, което се базира на позиция на Градския съвет на Софийската организация на Българска социалистическа партия, обвързвана с ръководителя ѝ Калоян Паргов. Официално и изрично заявяваме, че Градският съвет на Българска социалистическа партия – София не е разглеждал и не е приемал сходна позиция. Изпратената информация е подвеждаща и погрешна, опровергаха от БСП-София. 

Калоян Паргов е следващият зложелател с партиен билет на Нинова.  Последният обществен конфликт сред двамата бе във връзка изключването на Кирил Добрев от партията, когато Паргов  : Много от нас няма да вземат участие в гласоподаване за изключването му. В Софийската организация имаме принцип – не одобряваме изключването на който и да е социалист поради мнението или позицията му, тъй като това нарушава изконния принцип на политически плурализъм. Връща ни към времената на култа към личността, за които Българска социалистическа партия от дълго време е дала своята историческа оценка, разгласи Паргов в края на декември, ден преди Добрев да бъде от Българска социалистическа партия. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР