Личният живот на служебния премиер Стефан Янев тъне в мистерия,

...
Личният живот на служебния премиер Стефан Янев тъне в мистерия,
Коментари Харесай

Тайното семейство на новия премиер Стефан Янев! Съпругата му топ бизнес дама, зет му – барман

Личният живот на служебния министър председател Стефан Янев тъне в тайнственост, въпреки от седмица насам той да е измежду най-обсъжданите лица в страната. 61-годишният военачалник, роден е близкото до Пловдив село Поповица, в действителност е женен от дълги години за софиянка.

Съпругата му Пенка е бизнес дама, която върти цели две компании. Тя от дълго време се е утвърдила на пазара с недвижими парцели и ръководи своя лична адвокатска фирма, записана на територията на полицата, която се занимава с посредническа и консултантска активност при покупко-продажба на недвижими парцели, ръководство на недвижима благосъстоятелност, оценка на недвижими парцели, покупка, строителство и обзавеждане на обекти за продажба или отдаването им чартърен, комисионни и транспортни покупко-продажби и други доходоносни инициативи.

Вторият й бизнес е локализиран в провинцията, по-точно в Асеновград. Фирмата прави всевъзможен тип търговски интервенции - произвеждане и комерсиална реализация на разнообразни хранителни, промишлени артикули и произведения, откриване на магазинна мрежа, комерсиално ходатайство и посланичество, транспортна активност -превоз на пасажери и товари в страната и чужбина, външнотърговска активност - импорт и експорт, комерсиално ходатайство и посланичество на задгранични лица и компании в страната, написа „ Ретро “.

Янев и жена му са родители на две огромни деца - наследник Костадин и щерка Екатерина . Щерката на служебния министър-председател се дипломирала в Софийския университет през 2015 година и завършването й било наслада за цялото семейство, което се събрало, с цел да изгледа церемонията пo връчването на дипломите персонално.

Още по-голямо благополучие обаче Екатерина им донесла с новината, че ще стават баба и дядо. От 2 години нсам ген. Янев и ясена му се гордеят с внучка Мишел. Щерка им към момента не е предходна публично под венчилото, само че е сгодена за своя обичан Иван.

Toй пък е измежду най-известните и сполучливи бармани в България, с умения на международно равнище и е създател и лични на първото по рода си учебно заведение за бармани в София. Двамата с премиерската дъщеря също имат своя компания, която се занимава с ресторантьорство и кетъринг.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР