LG OLED телевизорите предлагат гейминг изживяване от следващо ниво и

...
LG OLED телевизорите предлагат гейминг изживяване от следващо ниво и
Коментари Харесай

Геймънгът на премиум телевизорите на LG достига нови нива с най-новата актуализация на Dolby Vision

LG OLED тв приемниците оферират гейминг преживяване от последващо равнище и са първите, съвместими с Dolby Vision за игри при 4K 120Hz

LG Electronics (LG) има достойнството да разгласи, че е първият производител на тв приемници, който предлага опцията да поддържа стремежи Dolby Vision® HDR при 4K 120Hz за игри на съвместими платформи, потвърждавайки устрема си да обезпечи най-хубавото гейминг преживяване на огромен екран. С усъвършенстваните благоприятни условия за игри и комфортните, лесни за ръководство контроли, премиум тв приемниците на LG са подготвени да дават изключителни игри от последващо потомство.

Версията на фърмуера 03.15.27, която към този момент се предлага, трансформира LG OLED тв приемниците от серията C1 и G1 в първите в света, способни да поддържат невероятното Dolby Vision® HDR при 4K 120Hz на съвместими платформи за игри. Още първокласни модели в гамата тв приемници на LG от 2021 година, измежду които OLED серия Z1, QNED Mini LED QNED99 и NanoCell NANO99, ще получат актуализацията през юли. Допълнителни модели тв приемници от 2021 и 2020 година също се тестват за игри Dolby Vision при 60Hz или 120Hz.



Фърмуерът вкарва още една нова функционалност, която издига гейминг преживяването на ново равнище на улеснение. Предлага се на всички тв приемници на LG от 2021 година, оборудвани с Game Optimizer, Game Dashboard - плаващо екранно меню, сходно на head-up екрана (HUD), разполагаем в доста игри. Функцията разрешава на потребителите бързо да виждат настройките на тв приемника и да превключват сред разнообразни жанрове - Standard, FPS, RPG или RTS - без пауза на действието. Дашбордът демонстрира и положението на други режими като задействан стабилизатор на черното, ниска инертност и променлива периодичност на освежаване (VRR). За достъп до повече варианти потребителите могат да започват Game Optimizer непосредствено от Game Dashboard.
Признати за най-хубавите тв приемници за игри от доверени изявления и геймъри в целия свят, LG OLED тв приемниците се отличават с функционалности, които карат игрите от всеки род да наподобяват необикновено плавни и разрешават бърза реакция. С минимално закъснение, тв приемниците на LG доставят необикновен геймплей с периодичност на освежаване, която може да помогне на потребителите да се изкачат до върха на класациите в обичаните си конзолни и компютърни игри от последващо потомство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР