Левски продължава напред в квалификациите на Лигата на конференциите, след

...
Левски продължава напред в квалификациите на Лигата на конференциите, след
Коментари Харесай

Левски чака 100 минути за победен гол над Шкупи

Левски продължава напред в квалификациите на Лигата на конференциите, откакто победи с 1:0 северномакедонския Шкупи. Родният отбор стигна до късен гол в 100-та минута посредством Марин Петков, а предходната седмица " сините " победиха с 2:0 в западната ни съседка. Следващият противник е израелският Апоел Беер Шева.

Левски сътвори първото рисково състояние в мача в четвъртата минута. Жереми Петрис нанесе тежък удар от над 20 метра, само че врататят мазета, топката стигна до Джавад Ел Джемили, който също шутира от отдалеченост, само че не уцели вратата.

В осмата минута Левски имаше искания за дузпа за игра с ръка, откакто Риакрдиньо нанесе удар с глава и бе блокиран, само че се оказа, че топката е срещнала рамото на състезател на гостите.

Уелтон направи отличен пробив в 34-ата минута, откакто самичък лиши топката, а в централния кръг бе брутално изритан от Адем Али, който получи жълт картон. За благополучие, бразилецът съумя да продължи присъединяване си в дуела.

Шкупи продължи да играе жестоко и при започване на втората част. В 49-ата минута Кевен влезе брутално в краката на Цунами и получи жълт картон. Николай Костов извърши две промени в 56-ата минута, когато на терена се появиха Марин Петков и Илиян Стефанов, надлежно на местата на Роналдо и Рикардиньо.

В 73-ата минута на мача основният арбитър Лионел Тшуди се контузи и напусна терена, като се насочи непосредствено към съблекалните, като видно изпитваше болежка при напускането на терена, което наложи в ролята на основен арбитър да влезе четвъртия рефер Лукас Фяндрих.

Минута преди края на постоянното време Реналдо Сифъс бе изведен очи в очи с Пламен Андреев, който постави добре десния си к
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР