Левски победи напълно заслужено ЦСКА с 2:0 и след 10

...
Левски победи напълно заслужено ЦСКА с 2:0 и след 10
Коментари Харесай

Смъртен случай ли чакате?!

Левски победи изцяло справедливо ЦСКА с 2:0 и след 10 следващи срещи без победа над огромния си противник за състезание, най-сетне стигна до триумфа. Тук няма да върша разбор на мача. Ужасна вест пристигна след него. Физиотерапевтът на " армейците " Иван Христов беше ударен с бомбичка по време на дербито. Това разкри самият той във " Facebook ", разгласява и фотоси.

" Учил съм и работя повече от 10 години с цел да подарявам здраве на хората. Помагал съм на хора с най- разнообразни пристрастия и ще продължа да го върша, тъй като на първо място сме хора и по-късно почитатели.

Днес тази " бомбичка " за мой шанс падна до крайници ми. Ако беше в главата най-вероятно нямаше да го пиша този пост! Победи и загуби ще има до момента в който го има футбола, само че Човеци дали ще останат не знам! ", написа той.
 Снимка 588055
Източник:

И в този момент идва ред на въпросите.

Наистина ли делегатът на мача Христо Ботев не е описал случилото се в своя отчет? Ако е по този начин - дали той е приключил своята работа, за която му се заплаща?

Пак ли ще има " последно предизвестие " за Левски? Че се нагледахме на такива " последни предизвестия "! Смъртен случай ли чакате?!

Има ли нещо човешко в тези човеци, които хвърлят бомби с ясната осъзантост, че могат да наранят или убият човек?

Има ли друга футболна агитка, която в последните години да е мятала повече бомбички от тази на Левски?

Атомна бомба ли би трябвало да хвърлят тези ултраси, че клубът им да понесе съответно наказване?

Футболът война ли е?

Помним и случилото се с полицайката по време на друго Вечно дерби. Помним обляната в кръв глава на дамата.
 Снимка 351821
Източник:

Опитахме да се свържем с представител на Дисциплинарната комисия. В уеб страницата на БФС е посочен един стационарен номер - на секретаря Николета Вълкова. А точно - 02 981 00 30. С набирането, незабавно следва " алена слушалка ". От опит знаем, че да се свържеш с човек от БФС по телефона е задача невъзможна, само че въпреки всичко пробвахме.

Имаме показания и фотоси от пострадалия. Неприятната вест е оповестена във всички спортни медии. Сега се чака съответно наказване. Дано в действителност не е видял единствено... делегатът Христо Ботев.
 Физиотерапевтът на ЦСКА Иван Христов е потърпевш от бомбичка по време на дербито с Левски
Физиотерапевтът на ЦСКА Иван Христов е потърпевш от бомбичка по време на дербито с Левски

Учил съм и работя повече от 10 години с цел да подарявам здраве на хората, разяснява той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР