Левски изравни едно от най-срамните постижения в историята си, отбелязва

...
Левски изравни едно от най-срамните постижения в историята си, отбелязва
Коментари Харесай

Такъв срам Левски не е брал от 40 години

Левски изравни едно от най-срамните достижения в историята си, отбелязва „ Тема Спорт “. „ Сините “ са в серия от четири следващи мача без маркиран гол, откакто не съумяха да се разпишат против Черно море (0:0), Лудогорец (0:3), Локомотив Пловдив (0:1) и ЦСКА (0:2).

Такава голова отпадналост Левски не е показвал от пролетния дял на сезон 1978/79, когато в четири следващи срещи са направени нулеви равенства с Ботев (Пловдив), Черноморец (Бургас) и Спартак (Плевен) и е записана загуба с 0:2 от Славия.

Интересното е, че „ сините “ не са съумели да вкарат нито един гол в петте мача, в които отпред на тима е бил Живко Миланов. Временният треньор води отбора при гостуването на Лудогорец (0:1) през есента и в последните четири мача тази пролет.

Тимът от „ Герена “ към този момент има 12 загуби този сезон, а антирекордът е 14 от сезон 2013/14. Тогава обаче бяха изиграни 38 срещи, а в този момент ще бъдат 32. Към момента „ сините “ заемат девето място в класирането и в случай че го запазят, ще реализиран нов антирекорд в историята си. До момента най-задната позиция в крайното нареждане, заемана от клуба е 7-ата от сезон 2014/15.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР