Лео Меси е бил много близо до това да стане

...
Лео Меси е бил много близо до това да стане
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИЯ: Меси бил на косъм от Реал

Лео Меси е бил доста покрай това да стане състезател на Реал (М), разгласи Гийем Балаге на френския вестник Le Parisien.

През есента на 2001 година, когато Барса имаше съглашение с Лео Меси и фамилията му той да се причисли към клуба със заплата от 100 милиона песети на сезон, шефът " Маркетинг " на Барселона Хавиер Перес Фаргел е дошъл в офисите на клуба е бил сюрпризиран да види контракта на Меси.

" Сметнаха го за прекалено възнаграждение и показаха по-нископлатено предложение. " Кой си мисли, че е той? Марадона? Нека спрем това и го оставим да се върне в Аржентина ", споделил шефът тогава, твърди Балаге.

Тогава обаче решаваща роля изиграва Хорхе Валдано, спортният шеф на Реал Мадрид, който е наясно със абсурда в Барса и с всичко, което се случва с Меси.
свързани новини10638на 25.01.2022
Реал Мадрид е подготвен да заплати повече. Валдано обаче не насочва публична оферта, с цел да не води война с Барселона. „ Мисля, че ще отидем в Мадрид “ се чува в стаята, където Меси се среща с юристи на Барса.

В последна сметка Меси остана в Барселона до предишното лято, когато мина в ПСЖ, а на следващия ден ще се изправи против Реал Мадрид още веднъж - този път в Шампионската лига с фланелката на парижани.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР