Легендата на световния футбол Диего Марадона предлага четирицифрена сума, за

...
Легендата на световния футбол Диего Марадона предлага четирицифрена сума, за
Коментари Харесай

Марадона търси лъжеца за „смъртта му“, дава и пари

Легендата на международния футбол Диего Марадона предлага четирицифрена сума , за да се разпознава индивидът, който го разгласи за мъртъв. Вчера след успеха на Аржентина над Нигерия , която изгледа от ложите на стадиона в Санкт Петербург, някогашният футболист бе признат в болница.
 

Адвокатът на аржентинската легенда Матиас Лоура показа пред медии, че някои хора се пробват да натрупат пиар на гърба на Марадона . „ Говорих с други адвокати в офиса ми в Буенос Айрес и бяхме инструктирани да предложим 10 000 евро, с цел да можем да идентифицираме лицето, което си е направило тази злостна смешка. Той би трябвало да понесе цялата суровост на закона и ще създадем всичко, с цел да стане по този начин ”, съобщи Лоура, представен от.
 
„ Това бе доста дълга нощ. Бях в Беларус по работни въпроси и помагах на Диего да провежда пътуванията си в Русия. Сестрата на Марадона се е пробвала да се свърже с мен, както и с него. Никой от нас не е вдигнал, а единият от тях е приключил с колапс. Няма да оставим нещата по този начин ”, изясни още юристът.
 
" Лошите вести постоянно се популяризират по-бързо, в сравнение с хубавите ", съобщи самият Марадона.
 
Дъщерята на аржентинската легенда Далма пък дефинира статусите в обществените мрежи, като " мизерни ". " Не им помагайте да се популяризират толкоз елементарно тези мизерни писаници. Ако го вършиме, то вие сте съучастници в техните неистини ", прикани Далма.-->

Легендата на международния футбол Диего Армандо Марадона открадна шоуто на мача сред Аржентина и Нигерия във вторник. 57-годишният аржентинец се държа извънредно прочувствено от трибуните по време на решаващата среща в Санкт Петербург. Марадона първо танцува с фенка на Нигерия , а след победния гол на Маркос Рохо направи неприлични жестове със междинните си пръсти.

После заспа, а най-сетне припадна и се наложи медицински екипи да го свестят. На идващия ден Марадона се закле в майка си и сина си, че е пил единствено бяло вино и не е употребявал никакви опиати.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР