Легендата на световния футбол Диего Марадона отхвърли категорично обвиненията, че

...
Легендата на световния футбол Диего Марадона отхвърли категорично обвиненията, че
Коментари Харесай

Обвиниха Марадона в расизъм, той отвърна: Не се заяждайте, хора!

Легендата на международния футбол Диего Марадона отхвърли изрично обвиняванията, че е показал расизъм към корейски почитатели, подкрепящи родината му Аржентина. Британски медии оповестиха, че в събота, по време на равенството 1:1 на " гаучосите " с Исландия, Марадона е бил разпознат на стадиона в Москва от група корейски почитатели, които са почнали да скандират името му.

След това двукратният международен първенец се е обърнал към тях, помахал им е и им е изпратил въздушна целувка, а откакто е видял момче с фланелка на Аржентина, е издърпал настрана клепачите на очите си. В пост във Facebook Марадона изясни дейностите си и отхвърли те да са носили някакъв расистки темперамент.

" Видях азиатско момче с фланелка на Аржентина. Бях надалеч от него и се пробвах с жестове да му покажа, че доста се веселя, че азиатците ни поддържат. Това е всичко, хора, не се заяждайте ", написа Марадона. От ФИФА към момента не са коментирали публично въпросния случай. Самият Марадона пък към този момент се извини на уредниците, откакто бе уловен от камерите, че пуши пури на стадиона, въпреки това да е изрично неразрешено от ФИФА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР