Ледената кралица Асдис Ран вече пета година чака безследно изчезнало

...
Ледената кралица Асдис Ран вече пета година чака безследно изчезнало
Коментари Харесай

Мъката е страшна! Ледената кралица чака изчезнало в България...

Ледената кралица Асдис Ран към този момент пета година чака безследно изчезнало гадже, признава самата тя пред исландското списание " Менлиф ", само че не споделя името му.

Приятелят на Асдис изчезна безследно в България през 2017 година, откакто бе забъркан в дело за финансова машинация, която притегли международното внимание. Асдис се надява, че приятелят й е жив, само че това наподобява все по-малко евентуално, с горест споделя самата тя. Според източници от стилния бизнес, става въпрос за съучастник на търсената Ружа Игнатова, която също от години е в неопределеност.

Всъщност русокосата сексбомба показва своя марка облекло, което е следващият й план. Специално за изданието тя снима фотосесия у нас в влиятелен столичен хотел. Точно част от тези фрагменти са на страниците, като даже тя краси и корицата на броя за месец септември. Асдис твърди, че след дълги години на живот в чужбина най-сетне се завръща вкъщи в Исландия с новия си план и се надява този път да има по-добра удача.

Асдис се появи в България през 2008 година като брачна половинка на футболиста Гардар Гунлаусон, който се причисли към ЦСКА. Нападателят се провали, като за два сезона записа едвам пет мача без гол, само че за сметка на това брачната половинка му провокира възторг.

Докато Гардар тренираше, Асдис влезе в стилните среди първо като модел, с каквото се занимава още от ученическите си години. Климатът у нас ли, темпераментът на мъжете тук ли, или нещо друго, само че двамата се разведоха. Гардар отиде в австрийския ЛАСК (Линц), а хубавицата остана да живее в София.

В момента Асдис е в интимни връзки с мениджъра Фарнар, който работи в локалния футболен клуб " Валур ". Фарнар е бабанка и бодибилдър, като се изключи че се грижи за играчите. Самата Асдис също се изявява като персонален фитнес инструктор.

Доколко решението на русокоската да се завърне за непрекъснато в студената си татковина е твърдо, ще покаже бъдещето, само че сега тя е в българската столица, откъдето и демонстрира фотоси и информации за себе си в обществените мрежи. За годините в България тя отваря фешън бутици, такива за долни дрехи и аксесоари, магазини за първокласни дарове и други, само че за злощастие не сполучи в бизнеса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР