Лацио посреща в дербито на деня, а не на кръга

...
Лацио посреща в дербито на деня, а не на кръга
Коментари Харесай

Лацио - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме дербито на деня в Серия А?

Лацио посреща в дербито на деня, а не на кръга в , защото на следващия ден играят и Наполи. Срещата стартира в 19:00 ч. и дава обещание да бъде извънредно забавна!
Римските " орли " са на пето място във краткотрайното класиране с актив от 21 точки, до момента в който " остарялата госпожа " е на осма позиция с 18 пункта. И двата тима реализираха победи в последните си срещи преди паузата за националните отбори - Лацио удари с класическото 3:0 Салернитана, а Юве надви над Фиорентина с минималното 1:0 вкъщи си в Торино.
За финален път тези два клуба премериха сили на 6 март (26-ти кръг на Серия А) и тогава Ювентус излезе победител (3:1), макар че Хоакин Кореа бе извел гостите напред в резултата.
Чиро Имобиле е под въпрос за днешната среща, защото страда от травма в прасеца, а пък халфът Адам Марушич е болен. " Бианконерите " имат много повече проблеми - навън са Бернардески, Де Шилио, Дибала, Киелини и Рамзи!

Лацио 3.00, тъждество 3.40, Ювентус 2.37
Над 2.5 гола - 2.03, Под 2.5 гола - 1.87
Двубоят на " Олимпико " стартира в 19:00 ч. българско време и ще бъде излъчен директно в ефира на Мax Sport 3. Следете Лацио - Ювентус !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР