Лацио победи с 2:0 Сасуоло и забави коронясването на като

...
Лацио победи с 2:0 Сасуоло и забави коронясването на като
Коментари Харесай

Лацио и Интер биха, Милан и Рома – не

Лацио победи с 2:0 Сасуоло и забави коронясването на като първенец. Победата на орлите значи, че те са на 15 точки зад неаполитанци при пет кръга до края. Наполи може да завоюва първата си купа от 1990 година насам довечера. За тази цел южняците не би трябвало да изгубят от Удинезе.

Точни за Лацио бяха Фелипе Андерсон и Тома Башич, които се разписаха в 14-ата и 92-рата минута.. Гол на Чиро Имобиле в началота пък беше анулиран поради засада.

Победата е под номер 150 за Маурицио Сари в Лацио. Така отборът си върна второто място в класирането. Столичани имат с 64 точки, с една повече от Ювентус.

Четвърти в подреждането с 60 точки излезе Интер, който разруши Верона с 6:0 като посетител. Адолфо Гаич си вкара автогол след половин час, което даде начало на головата фиеста. В 36-ата минута Хакан Чалханоглу повиши на 2:0 със страховит удар от близо 30 метра. 120 секунди по-късно Един Джеко беше изведен от Лаутаро Мартинес за 0:3.

Десет минути след началото на второто полувреме се разписа и самият Лаутаро Мартинес. Малко по-късно Джеко повиши на 5:0, а в последните секунди Мартинес също вкара за повторно.

Шампионът Милан позволи неверна стъпка – 1:1 против новака Кремонезе. Кремонезе поведе в 77-мата минута посредством Давид Окереке. Бразилецът Джуниор Месиас обаче изравни в третата минута на добавеното време.

Рома също направи 1:1 в гостуването си на Монца. Стефан Ел Шаарауи даде преднина на Рома в 24-тата минута, само че четвърт час по-късно Лука Калдирола изравни. На пейката за Монца през целия мач остана българският национал Валентин Антов.

В класирането Рома заема седмо място с 58 точки. Толкова има и петият Аталанта, и шестият Милан.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР