Латинка Петрова вдигна кръвно заради неочаквано съобщение, което получава наскоро,

...
Латинка Петрова вдигна кръвно заради неочаквано съобщение, което получава наскоро,
Коментари Харесай

Латинка Петрова онемя от страх

Латинка Петрова подвигна кръвно поради ненадейно известие, което получава неотдавна, а това, което следва, провокира освен нейната гняв и яд.

Чаровната и другояче постоянно усмихната актриса надали ще не помни скоро случката, защото няколко реда съумяват да я накарат да получи сърцетуптене.

" То беше като предизвестие за война. Като сирена за предизвестие за злополучие или за бомбардировка ", признава тези дни Петрова, която прибавя дори, че по този начин се изплашила, тъй като решила, че й прекъсва връзката със света и в никакъв случай повече няма да може да чуе околните си.

" Казах си: " Господи, към този момент никой няма да може да ме чуе. " Актрисата получава известие на мобилния си телефон, каквото са получили и хиляди българи от системата за предизвестие при бедствия. И до момента в който стане ясно дали е неточност, или грешката е вярна, евентуално мнозина са се сдобили с още няколко бели косъма в косата.

" Съобщението, което са получили част от нашите жители, е обвързвано с осъществяване на тест на системата BG-Alert, като на процедура са планувани и още проби на системата от идната седмица ", изясни неприятната обстановка основен комисар Александър Джартов, шеф на Групово дело " Пожарна сигурност ". Но хора като Латинка Петрова въобще не се помиряват с претърпяното.

" Това са оправдания! Наистина бе доста стресиращо за всички ", не сдържа гнева си актрисата. А операторите предизвестяват, че и отсега нататък ще има такива опити с популацията, само че към този момент никой не споделя по кое време ще се случат те.

" Май по-скоро ни поставят под наблюдаване. Дали не ни вкарват в лист и да бъдем следени и рекетирани ", смята Латинка Петрова и прибавя: " От един човек такава неточност не може да стане. Това е за да се сътвори стрес за популацията и неприятното е, че се чака такива неща да се случат още веднъж. "



Припомняме, че преди 30 години шоуто " Ку-ку " направи сходен опит по малкия екран, като разгласи, че АЕЦ " Козлодуй " е гръмнала и хората изпаднаха в нечувана суматоха.

" Този сигнал и аз го получих, само че незабавно ми стана ясно, че е недействителен. Нямаше в този миг нищо кой знае какво да се случи. Въобще не се вързах изключително ", споделя и артистът Венци Мартинов, добавяйки шеговито: " Ако на сигнала пишеше " Путин идва ", може би доста хора щяха да се изплашен, само че това бе просто някакво недомислено предизвестие ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР