Лана Дел Рей вече е SKIMS момиче. Преди броени дни

...
Лана Дел Рей вече е SKIMS момиче. Преди броени дни
Коментари Харесай

Когато и Лана дел Рей облече бельото на Ким Кардашиян

Лана Дел Рей към този момент е SKIMS момиче. Преди броени дни 38-годишната изпълнителка на " Say Yes to Heaven " беше оповестена за новото лице на марката на Ким Кардашиян за Свети Валентин.
 Ким Кардашиян и новият ѝ сутиен за SKIMS - безразсъден или нужен
Сутиенът на раздора на Ким Кардашиян

Защо всички още веднъж приказват за риалити звездата

" Голям почитател на SKIMS съм през цялото време, тъй че присъединяване в тяхната акция за Свети Валентин е толкоз вълнуващо ", показа Дел Рей в прессъобщение. " Тяхната сбирка е толкоз красива и мечтателна, което направи съдействието с фотографа Надя Лий Коен толкоз по-креативно и толкоз занимателно. Надявам се, че го обичате толкоз, колкото и аз. "

Секси рекламата съчетава остарелия Холивуд и винтидж американската хармония, с която е известна 11-кратно номинираната за Грами изпълнителка.  е в някои от най-сексапилните си визии до момента в бельото на SKIMS, основано за най-романтичното време от годината.

На една снимка певицата е в бебешко синьо дантелено боди с ръкавици и панделки (за спомагателна доза кокетна сладост), до момента в който седи в кадифена кутия за шоколад с форма на сърце, задоволително огромна, с цел да побере Дел Рей и нейната страхотна сила.

И в случай че бельото като булчинско облекло в миналото стане публично, щяхме да предлагаме Дел Рей за царицата на тази визия, тъй като нейната черна нощница и подобаващ дантелен воал са най-добрoто от категорията " Готическа младоженка ".

Лана дел Рей в действителност се причислява към възходящ лист от музиканти, модели, артисти и личните сестри на Кардашиян, които си партнират с марката. Миналата година 43-годишната  избра за свои вдъхновения актьорите от " Белият лотос " и най-хубавите приятелки от действителния живот Беатрис Грано и Симона Табаско, а през 2021 година тя извика Кендъл Дженър и Кайли Дженър.

 Ким Кардашиян и новият сериал, с който се заема след American Horror Story: Delicate
Нищо не може да се опре на Ким Кардашиян

Звездата към този момент е актриса

Миналата есен риалити звездата и нейната фешън империя подписаха контракт с NBA и WNBA и разшири своето портфолио от звезди със звезди като Нели Фуртадо, Карди Би, Ким Катрал и Патрик и Британи Махоумс, напомня People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР