Лъчезарната усмивка и заразен позитивизъм на Михаела Филева изобщо не

...
Лъчезарната усмивка и заразен позитивизъм на Михаела Филева изобщо не
Коментари Харесай

Лора Караджова, Наско Колев и Папи Ханс изреваха срещу Михаела Филева: Злобна, болна амбиция!

Лъчезарната усмивка и инфектиран позитивизъм на Михаела Филева въобще не са откровени, а умела маскировка , с която тя цака сътрудниците си в музикалния отрасъл, разбра HotArena .

Това стана ясно от признанията на музикантите в къщата на ВИП Брадър. Наско Колев и Лора Караджова, които рядко приказват по каквито и да е въпроси, изстреляха залп против певицата, която съгласно тях е прекомерно надменна. Бившето гадже на Мария Илиева описа по какъв начин при взаимно присъединяване с Филева, тя побесняла, че той ще излезе на сцената след нея.

" Нарочно, до момента в който пея, тя, Павел и Венци Венц потеглиха сред сцената и оградите, с цел да раздават подписи на феновете. Докато аз пея! Това е пъклен недопустимо и неуважително. И аз ги виждам, и те ми се хилят мазно ", споделя шока, който е претърпял младият рапър. Естествено, почитателите изпаднали във екстаз, че могат да се допрян до Филева, някогашния й Павел и Венци Венц. И изобщо не обърнали внимание на пеещия Наско.

Въпреки това той намерил сили да приключи осъществяването си и даже да поздрави наглте си сътрудници, когато го погледнали с удовлетворени усмивки. Неприятният миг обаче не приключил с опита да го засенчат. 

След като рапърът завършил присъединяване си,  Михаела го хванала за ръката и просъскала: „ Момченце, ти би трябвало да си знаеш мястото! Разбра ли?! ”. Не стига това, ами от самото начало имало опити от нейна страна той да бъде преместен по-напред в програмата. Както е известно, по-малко харесваните реализатори забиват първи в програмата, а звездите са най-после.

Лора също била ухапана словесно по време на турне, спонсорирано от известна марка. Изпълнителката си спомня доста добре първата си среща и театрална изява с протежето на Влади Ампов-Графа. 

Изпълнителката на " Нека бъде лято " е измежду звездите, взели участие във всички осем издания на турнето на Кока Кола. И през това време поетапно са се появявали нови и нови звезди. " И в един миг се появява и Мишето Филева. И аз я запитвам за реда на изпълнителите, с цел да знам по кое време да изляза на сцената. И тя ми споделя: " Ами аз съм в първата част, а вие, по-великите, сте във втората. А то няма първа и втора част ", показа потресената Лора. 

" Смятай каква болежка е изпитвала, че аз съм примерно предпоследна, а тя примерно трета или четвърта. Болна упоритост ", добави тя. " Всичко е съревнование там ", поддържа я и Папи Ханс.

И това надалеч не е всичко. Филева съумяла да измести Караджова и от рекламния клип на последното издание на турнето. Според сюжета Лора трябвало да е измежду звездите във видеото. И даже снимала своите фрагменти. Чак при излизането на видеото открила, че мястото й е заето от напористата й млада колежка. 

" Смятай какъв скандал е имало, че тя да попадне там! Мен са ме махнали напълно. Това е тъй като някой се е застъпил супер свиреп за нея ", уверена е щерката на Данчо Караджов. И посочи, че е уверена, че Графа е индивидът, който я е набутал в клипа, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР