Кучка-героиня загина трагично по време на служба, след като падна

...
Кучка-героиня загина трагично по време на служба, след като падна
Коментари Харесай

Тъжната история на полицейското куче-герой, загинало по време на служба СНИМКИ

Кучка-героиня почина трагично по време на работа, откакто падна от мост, до момента в който търсеше изхвърлена пушка. Опечалените полицейски чиновници от Стонтън сити, Вирджиния, потвърдиха, че 3-годишното животинче е трябвало да бъде приспано след 17-метровото рухване, написа.

Лабрадор ритривърът Кара, която служи като куче за разкриване на експлозиви от 2018 година, търсела оръжие, което се предполагало, че е изхвърлено от автомобил по време на гонене. Кучката си е счупила гръбнака при рухването и се наложило евтаназиране, заяви началникът на шерифската работа Мат Робъртсън, който описа за случая.

Той уважи Кара, като сподели:

„ Тя беше значима част от нашето семейство и работа, тъй че ни е мъчно. Тя беше заместник-шериф. Беше част от нашето ръководство. “
Пушка е била изхвърлена от транспортно средство, в което е бил издирван от полицията пасажер, по време на 20-минутно полицейско гонене.

Шофьорката Бранди Кемпбъл, съгласно известията, е блъснала с колата си двама служители на реда, които се опитвали да задържат Кристофър Хойлман, за който имало заповед за арест. Срещу него има голям брой обвинявания, в това число за нахлуване против служител на реда и бягство от органите на реда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР