Кучешка площадка в Пловдив е тотално занемарена. Това твърдят читатели

...
Кучешка площадка в Пловдив е тотално занемарена. Това твърдят читатели
Коментари Харесай

Пловдивчанин: На луната ли съм или на кучешка площадка?

Кучешка площадка в Пловдив е тотално занемарена. Това настояват читатели на TrafficNews , които живеят в регион „ Централен ”, а въпросният терен се намира директно до надлез „ Родопи ”.
Прочетете още
Стопаните на четириноги в региона се свързаха с медията ни, с цел да изкажат възмущението си от цялостното положение на площадката. Настилката е унищожена, има голям брой остри камъни и висока растителност, която естествено основава заплаха за настъпление на кърлежи, описаха читателите ни.

„ Изграждането на кучешки площадки в града ни е страхотна самодейност, само че дано откакто се откриват подобен вид терени, те да бъдат поддържани и да не се занемаряват, тъй като другояче потреблението им става невероятно. Прилича на лунен пейзаж ”, разясняват стопаните на четириноги.



Жителите настояват, че няколко пъти са подавали сигнали до Община Пловдив за положението на кучешкия парк, само че смяна в положението на терена не се вижда.

„ Нито тревата се коси, нито кошовете за боклук се разчистват по две-три седмици. Ежедневно минаваме от тук и сме безапелационни, че не се поддържа ”, споделят още читателите ни.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР