Кристиано Роналдо напусна Манчестър Юнайтед през ноември и очевидно няма

...
Кристиано Роналдо напусна Манчестър Юнайтед през ноември и очевидно няма
Коментари Харесай

Роналдо с проблем: Не може да продаде имението си в Манчестър

Кристиано Роналдо напусна Манчестър Юнайтед през ноември и явно няма никакви проекти да се връща във Висшашта лига, защото в този момент търси сума близо 5,5 милиона паунда за остарялото си имение в региона на Олдърли Едж, озеленено село в покрайнините на Манчестър. Агентът по недвижими парцели Джаксън Стопс, който е претрупан с продажбата на парцела, разказва имението като " шедьовър на модерния дизайн ".

Със сигурност е по този начин, тъй като разполага със личен закрит плувен басейн, съвременна фитнес зала, кортове за падъл и тенис, спа зона и солидна кино зала, както и седем спални и 23 акра земя.

Изглежда, че преди цяла безкрайност Роналдо напусна Юнайтед след голям скандал. След спорно изявление за Talk TV с Пиърс Морган, в което португалският нападател твърдеше, че е бил " предаден " от Ерик загар Хаг и други основни фигури на " Олд Трафорд ", договорът му беше преустановен по взаимно единодушие.

Роналдо игра за Португалия на Световното състезание, без да има контракт с даден клуб, преди да се съгласи на стряскаща финансова договорка, с цел да се причисли към саудитския тим Ал-Насър с контракт за две години и половина./Fakti

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР