Кремена влезе в Игри на волята, но много бързо стана

...
Кремена влезе в Игри на волята, но много бързо стана
Коментари Харесай

Кремена от Бойците е опасна! Вижте как гледа "Игри на волята" вечер

Кремена влезе в " Игри на волята ", само че доста бързо стана фактор от огромно значение за племето на Бойците. И това има своето разумно пояснение - самата тя е войник и в живота. 

Всъщност за самата Кремена не знаем прекалено много - тя е от Хасково и по специалност е фитнес модел и инструктор. От районни уеб сайтове разбрахме, че е влезнала в залата с непотребни килограми, само че с доста хъс, воля и сериозна мотивация не просто ги топи за броени месеци, само че и стартира да се състезава на състезания по бодибилдинг. 

Виж още: Цвети Янева в компанията на Пенелопе Круз, Джон Леджънд и куп други холивудски звезди в Дубай 

В самите Игри Кремена впечатли, както с показване, по този начин и със спортменство. Няма да забравим в никакъв случай по какъв начин оказа помощ на Елизабет едвам няколко мига, откакто сякаш я в профил в елиминационен конфликт.

Но Кремена е " рискова " и в живия живот. Това го сподели за следващ път с малко видео, на което се вижда по какъв начин гледа следващия епизод на шоуто:

На видеото виждаме по какъв начин Кремена се любува на масаж в дома си, до момента в който гледа " Игри на волята ", като не излиза наяве кой я снима. " Игри на волята ", бейби! Най-якият формат ", споделя тя.

Виж още: Гръм в парадайса: Джулката се раздели с Илиян! Хвана го в невярност със студентка 

Много евентуално е видеото да е снимано от щерка ѝ или най-малко имаме съмнение, че рожденичката на фотографията е точно дете на Кремена. Просто вижте приликата:

" Благодаря на живота за това, което имам. Той ще ми подари това, което нямам ", написа Кремена под една от фотосите с високата госпожица. А приликата е повече от явна, когато става въпрос за тази фотография:

Изображение: https://www.instagram.com/kremenaruseva_fitnessstar/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР