Крайнодесни от всички страни, обединете се! Това никой не го

...
Крайнодесни от всички страни, обединете се! Това никой не го
Коментари Харесай

На гребена на вълната

Крайнодесни от всички страни, обединете се! Това никой не го е споделил, само че може напълно умерено да мине за девиз на срещата на крайнодесните европейски водачи, проведена от Матео Салвини в Италия.
Те към този момент помпат мускули и взаимно се надъхват за евроизборите през юни следващата година. Целта им е да станат трета мощ в Екологичен потенциал и да реформират Евросъюза. Как? Още не се знае. Вероятно и те не знаят. Едва ли ни чака нещо положително обаче.
За никого не е загадка, че крайнодесните стават все по-полулярни на политическата сцена, влизат в Народното събрание, от време на време са съпротива, различен път са съдружни сътрудници, а в последно време - даже първа мощ. Достатъчно е да споменем по какъв начин Марин Льо Пен реализира най-хубавия си резултат на балотажа на президентските избори във Франция, Джорджа Мелони стана министър председател на Италия, или най-пресният образец - успеха на Партията на свободата на Герт Вилдерс в Нидерландия.
Характерни за тях са езикът на омразата, расизмът, ограничение на мъчно извоювани права... Някои виждат в тях наследници на Хитлер. За други това е самобитна фракция.
Към този тим на " спечелилите " се присламчи и родният възрожденец Костадин Костадинов. Накъде без него?
Вече умерено можем да кажем, че сме същински европейци! Яхнахме евровълната! Както постоянно - неверната.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР