Краят на сезона във Висшата лига е далеч и Арсенал

...
Краят на сезона във Висшата лига е далеч и Арсенал
Коментари Харесай

Партито в Северен Лондон може да започне: Известен букмейкър вече изплаща печалби за титла на Арсенал

Краят на сезона във Висшата лига е надалеч и Арсенал към момента няма огромно преимущество, с цел да приказва за купата, само че известният букмейкър " Stake " не мисли по този начин. Според него " артилеристите " към този момент са посочили задоволително и е несъмнено, че короната ще бъде тяхна.

" Stake " сподели, че не се майтапи в преценката си, като стартира да изплаща облаги на всички, които преди сезона са заложили, че Арсенал ще бъде първенец. Всичко наподобява малко налудничаво, защото клубът от Северен Лондон е единствено с пет точки пред Манчестър Сити и има мач по-малко, като остават 17 кръга преди края на сезона.

" Арсенал е първенец този сезон във Висшата лига. Видяхме задоволително от " артилеристите ", с цел да вземем решение да стартираме да изплащаме на тези, които са заложили на Арсенал да завоюва купата, тъй че почитателите, които имаха вяра преди началото на сезона, не би трябвало да чакат повече. Въпреки обстоятелството, че бяха пети любимец преди началото, те играят в страховит жанр и са отпред в таблицата. Не виждаме по какъв начин Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед или други противници могат да ги заловен. Ще изплатим хиляди лири, с цел да може празненството в алената част на Северен Лондон да стартира ", споделя букмейкърът.

Коефициентът за първенец на Арсенал преди сезона беше 29. Той дава опция за огромни облаги, само че към този момент няма информация за космически суми. Най-високата разкрита сума е 14 000 паунда.
 Арсенал реализира втори трансфер през януари
Арсенал реализира втори трансфер през януари

Клубът притегли Якуб Кивиор

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР