Край на незаконното строителство, засилен контрол и спазване на всички

...
Край на незаконното строителство, засилен контрол и спазване на всички
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет Кристиян Маджуров: Засилен контрол върху строителство и спазването на нормативната уредба в ж.к. “Малинова Долина”

Край на противозаконното строителство, засилен надзор и съблюдаване на всички нормативни условия за градоустройство подсигурява претендентът за кмет на ГЕРБ-СДС Кристиян Маджуров на живущите в ж.к. “Малинова котловина ”.

 

По думите му, “Малинова котловина ” е един от най-бързо разрастващите се квартали и в това време хората и техните проблеми са безусловно забравени. Липсват детски площадки, положителни уредени улици, осветяване и куп други неща.

 

За идния 4-годишен мандат Маджуров е заложил създаване на ново учебно заведение, както и главен ремонт на дребните улици сред новопостроените здания, а по този начин също тротоари и осветяване.

 

 

Основен приоритет на младия претендент за кмет е преодоляването на казуса с противозаконните ромски гета, които са една от язвите на другояче влиятелния и обитаем с младежи квартал.

 

 

Другата му грижа са младежите и най-малките поданици. Ето за какво за тях Маджуров планува основаване на повече публични детски площадки и кучешки паркове, както и преодоляване на казуса с бездомните животни.

 

 

От множеството си срещи с жителите на “Малинова котловина ” претендентът на ГЕРБ-СДС е извел и различен приоритет, а точно свързаността на квартала с мрежата на градския превоз. Ето за какво в програмата му е заложено създаване на нова метростанция на “Кауфланд ” – Малинова котловина, както и довършването на ул. “проф. доктор Иван Странски “ и свързването й с бул. „ Климент Охридски “, описаха от щаба на ГЕРБ-СДС.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР