Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

...
Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира
Коментари Харесай

Кратки новини: Служителите в затворите излязоха на пореден протест

" Кратки вести " е графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

Служителите в пандизите излязоха на следващ митинг

Пореден митинг на чиновниците в пандизите с искане за почтено възнаграждение се ссътоя през днешния ден. Преди дни синдикатът им писа на премиера Бойко Борисов и правосъдния министър Цецка Цачева, само че към момента не е осведомен дали е достигнало до получатела, заяви пред " Фокус " Радослав Мартинчев, зам.-председател на Синдикат на чиновниците в пандизите в България. Протестиращите упорстват възнагражденията им да се изравнят с тези в бранш " Сигурност " на Министерство на вътрешните работи.

Над 25 екипа ремонтират софийските улици

Над 25 екипа правят настоящи поправки на улиците в София с отминаването на студовете. Работи се на сектори по бул. " Христо Ботев ", бул. " Сливница ", ул. " Кракра ", ул. " Димитър Пешев ", ул. " Суходолска ", бул. " Данаил Николаев ", ул. " Гюешево ", ул. " Цар Симеон " и други Дейностите ще продължат и на следващия ден. Поетапно стартира и работа по вътрешноквартални улици. Общината припомня на водачите да карат деликатно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР