Звездата от Coronation Street Алън Халсол е обявен за звезда

...
Звездата от Coronation Street Алън Халсол е обявен за звезда
Коментари Харесай

Легендарната сапунена звезда е предложена за I`m A Celebrity 2024, след като се оттегли от миналогодишния сериал

Звездата от Coronation Street Алън Халсол е разгласен за звезда в I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here, откакто е да се отдръпна от програмата предходната година.

41-годишният артист Тайрън Добс трябваше да съставлява сапунката на ITV в изданието на риалити сериала през 2023 година, само че контузия на коляното го принуди да отхвърли предлагането, защото се нуждаеше от голяма интервенция на връзките на коляното.

В обществените медии малко откакто се подложи на интервенция за реорганизация, звездата от сапунена телевизия разгласи, че има уморителен набор от „ 9-12 месеца рехабилитация “. За страдание Алън получи пострадването към ноември 2023 година, което нормално е времето на годината, когато актьорите и екипът на I'm A Celeb летят до Нов Южен Уелс, Австралия.

„ Операция за възобновяване на ACL., В петък претърпях интервенция за реорганизация на ACL, споделиха ми, че интервенцията е предходна доста добре “, написа Алън в обява в Instagram, показваща по какъв начин лежи в леглото, вдигнати палци, д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР