ST. ЛУИС (АП) — Агенцията за опазване на околната среда

...
ST. ЛУИС (АП) — Агенцията за опазване на околната среда
Коментари Харесай

Пазител: Корекцията на водещата тръба на EPA изпрати около 3 милиарда долара на държави въз основа на непроверени данни

ST. ЛУИС (АП) — Агенцията за запазване на околната среда разпредели към 3 милиарда $ на щатите предходната година за подмяна на нездравословни оловни тръби въз основа на непроверени данни, съгласно записка на общоприет контрольор на организацията, което евентуално значи, че някои щати са получили прекалено много пари, а други са получили прекомерно малко.

Разследващите откриха, че два щата са дали неточни данни, се споделя в бележката, оповестена в сряда. Не показва щатите. Оттогава EPA направи промени, само че генералният контрольор сподели, че организацията може да направи повече.

„ Недостатъчният вътрешен надзор за инспекция на данните докара до разпределения, които не съставляват потребностите на всеки щат, и в случай че не бъдат адресирани, Агенцията рискува да употребява ненадеждни данни за бъдещи ” разноски за инфраструктура, сподели генералният контрольор на EPA Шон У. О'Донъл.

Агенцията сподели, че ще разгласява нова информация по отношение на прогнозите за водещи линии за услуги по-късно това лято. EPA не от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР