Момче беше намушкано в главата от маскиран бандит, докато се

...
Момче беше намушкано в главата от маскиран бандит, докато се
Коментари Харесай

Момче, 15, намушкано в главата от маскиран нападател близо до училище посред бял ден на фона на нарастване на насилието сред тийнейджъри

Момче беше намушкано в главата от маскиран престъпник, до момента в който се прибираше от учебно заведение измежду бял ден.

15-годишната жертва преди малко е напуснала гимназията " Август Мартин " в Куинс, Ню Йорк, когато е нападната към 14:50 ч. в сряда следобяд. Съобщава се, че нападателят е носел ски маска, когато се е хвърлил към младежа с нож.

Твърди се, че обвиненият се е промъкнал към 15-годишното дете и е забил нож в главата и рамото му. Според полицията и източници, които са разговаряли с New York Post, нападението е станало покрай бул. Guy R Brewer и 112-то авеню в Южна Ямайка.

Раненото момче е откарано по неотложност в детския медицински център Коен, където се споделя, че е в устойчиво положение. Мотивът зад нападението не е явен и към момента няма задържани, сподели полицията.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Нападението с нож пристигна след жесток ден на намушквания в цялостен Ню Йорк във вторник. Четирима възпитаници бяха намушкани и нарязани в три обособени конфликта на територията на учебни заведения....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР