Красивата актриса Луиза Григорова, която е в осмия месец от

...
Красивата актриса Луиза Григорова, която е в осмия месец от
Коментари Харесай

И Луиза Григорова ще замрази стволови клетки на бебето - slava.bg

Красивата актриса Луиза Григорова, която е в осмия месец от бременността с първата си рожба, разкри на своите почитатели в обществената мрежа, че със брачна половинка й са решили да замразят стволови кафези на бъдещото си дете.

„...Изобщо в всекидневието ни непрестанно получаваме шансове за ново начало, да стартираме на чисто, да създадем живота си по-добър. Днес желая да ви споделя за една нова стъпка в живота ни. След доста изследване, четене, срещи, съвещания с лекари и другари, с Марти взехме решение, че ДА, ще съхраним стволови кафези на нашето бъдещо дете “, написа актрисата в своя профил във Facebook и търси съвет от феновете си по отношение на банката, която с Мартин Макариев са избрали.

„ Нашето мнение е, че откакто светът, само че в тази ситуация главно медицината, напредва по този начин стремително, ние би трябвало да бъдем в крайник с нея. За да изберем тъкмо банката, на която да се доверим за тази много значима стъпка в живота ни, не стигнаха ден и два. Много време четохме, срещахме се с хора и в последна сметка Cells4Life ни завоюваха по всички параграфи “, доверява звездата на МГТ „ Зад канала “.

Новината има стотици прочитания и много отзиви – както позитивни, по този начин и не толкоз. „ Интересно ми е да схвана какво е вашето мнение за съхраняването на стволови кафези? Вие направихте ли го (ще го извършите ли)? “, задава генералният въпрос актрисата. Повечето читатели приветстват решението на фамилията, някои обаче изричат страдание, че не всеки има финансова опция да си разреши такава стъпка.

Наследникът на Луиза и Мартин се чака да проплаче в края на септември.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР