Kозметичната компания Кenz Beauty, която произвежда изцяло натурални продукти за

...
Kозметичната компания Кenz Beauty, която произвежда изцяло натурални продукти за
Коментари Харесай

Най-богатият човек в света притиска малка компания да смени името си

Kозметичната компания Кenz Beauty, която създава напълно натурални артикули за кожа, се озова в класическа борба от вида Давид против Голиат поради правосъдни проблеми с подразделението Kenzo на Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH), пишат от

Гигантът в областта на първокласните артикули, благосъстоятелност нанай-богатият човек в света - Бернар Арно, упорства за незабавна смяна, настоявайки, че името на дребната компания е " подвеждащо сходно " с това на тяхната.

Основателката на Kenz Beauty Рим Дагмаш споделя, че компанията носи името на тяхното дете, което страда от аутизъм. Kenz Beauty подарява част от средствата от всяка своя продажба за проучвания по отношение на аутизма. Името е съществена част от посланието на марката. Дагмаш счита, че променяйки го, това ще се отрази на финансите на компанията и ще я отклони от задачата ѝ.

Тъй като не може да си разреши адвокатските възнаграждения, Дагмаш е предложила медиация. Засега обаче oт LVMH пренебрегват предлагането ѝ. Във видео в Instagram тя отбелязва, че е " почнала този бизнес, с цел да покаже на света, че децата с аутизъм са красиви. "

" Вдъхновени сме от хубостта на нашата щерка Кензи и кръстихме компанията си Kenz Beauty, тъй като децата с аутизъм са красиви ", споделя тя, акцентирайки, че за нея, като притежател на дребен бизнес, протичащото се е чист тормоз.

От Kenzo предоставиха изказване до австралийския Channel 9, в което споделят, че " подхващат дейности в международен мащаб, с цел да защитят своята марка и артикули, за да се избегне всевъзможен риск от комплициране на марка на трети страни. "

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР