Ковид пандемията доведе до много промени в начина на работа

...
Ковид пандемията доведе до много промени в начина на работа
Коментари Харесай

28% от служителите заявяват, че психичното им здраве се е влошило по време на пандемията

Ковид пандемията докара до доста промени в метода на работа на милиони хора по света. Определено една от най-съществените обаче е размиването на границите сред работа и персонален живот, заради потребността да работим от у дома. Това постанова фирмите да разработят нови ефикасни стратегии за богатство на своите чиновници.

Проучване на Adecco Group, демонстрира, че пандемията, физическата изолираност и несигурната стопанска система са съдействали за понижаване на психологичното богатство на хиляди работещи.

По-голямата част от интервюираните водачите в фирмите декларират, че се усещат неподготвени да водят диалози към психологичното богатство на чиновниците си.  54% от тях споделят, че е мъчно да дават ефикасни препоръки на хората си по отношение на психическото им благоденствие по време на пандемията. Едновременно с това, половината от мениджърите признават, че е мъчно да преценяват по какъв начин се усещат чиновниците им. От друга страна изследването демонстрира, че 28% от чиновниците декларират, че психологичното им здраве се е влошило по време на пандемията. Липсата на ефикасни принадлежности в мениджърските екипи за решение на този проблем в допълнение се ускорява от упованията на чиновниците, 80% от които са мнение, че техният шеф е виновен за обезпечаването на по-добър работен свят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР