Координаторът по спортните въпроси на Левски Асен Букарев изненадващо подаде

...
Координаторът по спортните въпроси на Левски Асен Букарев изненадващо подаде
Коментари Харесай

Асен Букарев напусна изненадващо Левски

Координаторът по спортните въпроси на Левски Асен Букарев изненадващо подаде оставка и тя е била призната от управлението, осведоми "Дарик Радио ". Мотивите за решението на досегашния началник, който през вчерашния ден навърши 39 години, не са ясни.

Букарев беше нараснал на тази служба в средата на ноември 2017 година, когато Даниел Боримиров беше освободен като състезателен шеф на „ сините “.

„ Разделих се с Левски по взаимно единодушие. Разбира се, че има аргументи, с цел да си потегли. Или по-точно - да се разделим. Засега обаче не желая да изпадам в каквито и да е било детайлности и да приказвам "как " и "защо "”, съобщи Букарев пред "Блиц ".

„ По подигравка на ориста си потеглям единствено няколко часа след моя рожден ден, само че от време на време се случват и такива неща в живота. Да, направихме селекция, подготвихме се за пролетния полусезон на продължителния лагер в Малта. Но... За някои евентуално раздялата звучи прекомерно сензационно. Тя обаче е реалност. Сега ще се сбогувам с футболистите”, добави Буки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР