Контактна група със съдействието на президента Румен Радев и служебното

...
Контактна група със съдействието на президента Румен Радев и служебното
Коментари Харесай

Изненада! Борисов иска служебно правителство за бюджета и контактна група с Радев

Контактна група със съдействието на президента Румен Радев и служебното държавно управление за приемането на бюджета за следващата година, прикани водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Изборите минаха, само че е доста евентуално да се зададат нови. Тук желая да извършите контактна група и с президента Радев, и със служебното държавно управление, тъй като един проектобюджет в такава конюнктура неразчетен и незастанали ясно и служебното държавно управление зад него, както Бойко Василев сподели нощес в „ Панорама “ – ще стане сватбарски бюджет. И вместо да решаваме проблеми, ние ще гасим пожара с бензин, в случай че се вкара популистки бюджет отначало “, посочи той.
Според Борисов със сегашните финансови индикатори не можем да се присъединим към еврозоната.

„ Все още политически Европа ни желае в еврозоната, само че ние би трябвало да демонстрираме посредством бюджета, че ще овладеем инфлация, ще овладеем недостига и ще можем да рефинансираме досега дълга “, съобщи той.
Борисов разкритикува остро настоящето финансово положение на страната и прикани за диалогичност.

„ Надявам се без нападки парламентарните групи да въвлекат в решаването на проблемите тези, които ги сътвориха “, съобщи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР