Конфликтът по линията Мегз и Мария се задълбочава. Двете дами

...
Конфликтът по линията Мегз и Мария се задълбочава. Двете дами
Коментари Харесай

Мегз и Мария пред бой

Конфликтът по линията Мегз и Мария се задълбочава.


Двете дами от няколко дни не могат да крият непоносимостта си една към друга и се заяждат. Новата задача на съквартирантите се трансформира в същинска борба, която се размина на косъм от физическа разпра.

Тази седмица участниците влизат в казармата. Групирани в два отряда те би трябвало да пазят "Нови хан " от нуклеарна офанзива на Северна Корея.

Част от съквартирантите обаче имат подписани контракти за процедури денем. Биг брат ги запита желаят ли да ги употребяват, като изясни, че в случай че пожелаят, то останалите ще ги чакат под дъжда на открито в поза "мирно ".



Енджи без да се замисля отхвърли всички задължения, само че Мегз съобщи, че желае да приказва по телефона, както е по контракт. Дизайнерката се забави устойчиво с диалога и липсва повече от 40 минути. Това вбеси висящите под дъжда съквартиранти.

Първи вълната на неодобрение яхна Цуни.

"Е това е дънак, тъй като се дъни. Нас ни гърчат, а тя отива да си приказва по телефона. Въшлива зъбла, зъбат крокозъбел ", поде той.

Малко по късно Мегз се завърна при останалите, само че още от вратата бе подхваната от най-големия си зложелател в лицето не певицата Мария, която стартира да мрънка. Дизайнерката не й остана длъжна и се отбрани.



"Като ми репликираш още един път, ще ти обърна каскета. Не ми приказва ти споделям. Не желая разговор с теб. Предупреждавам те, че ще си направиш най-малко 4 клипа по какъв начин плачеш ", заплаши я Мария.

"Обърни го още 10 пъти, в случай че искаш. Прави каквото искаш и не се занимавай с мен ", отвърна Мегз.



"Нахалница ", през зъби изсъска певицата.

"Ти си хитруша ", незабавно се обади Мегз.

"Абе, внимавай по какъв начин ми приказваш, щото ми писна от тебе, бе, гнус такава ", вбеси се Мария.



"Абе марш от тука, няма да ми влизаш в пространството. Много ти треперят ръцете, като плачкаш. Сега за какво не плачкаш. Много ти знае човчето ", поде Мария.

Мегз не й остана длъжна в заканите и заканите. Напрежението набъбна свиреп и двете се заканиха да се разправят на открито.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР