Компактните модели от марката Skoda предлагат на “обитателите си уют и топлина

...
Компактните модели от марката Skoda
предлагат на “обитателите си уют и
топлина
Коментари Харесай

Skoda прави зимата уютна

Компактните модели от марката Skoda предлагат на “обитателите ” си уют и топлина през зимата. "Scala " и "Kamiq " могат да имат до четири отопляеми седалки, отопляемо предно стъкло и нагреваеми дюзи за миеща течност. Системата за влизане без ключ "Kessy " разрешава бързо влизане в автомобила. Двустранните постелки за товарни площи в това време са подходящи за транспорт на мокро или мръсно зимно съоръжение.

Опционално предлаганото отопление на волана за "Kamiq " и "Scala " предпазва от охлаждане на ръцете даже при температури на заледяване и позволява шофиране без дебели или мокри ръкавици – наистина по-приятно е и най-вече по-безопасно. Опционалното загреваемо предно предно стъкло, което бързо стопява леда, обезпечава бързо видимост в ранната мразовита заран.

Още по-уютно е в по-големите модели "Karoq ", "Kodiaq ", "Octavia " и "Superb ": Допълнителното отопление може да се ръководи комфортно в тях с помощта на отдалечено или частично чрез смарт телефон. Това значи, че автомобилът има мечтаната вътрешна температура, като се затопля предварително и ще ви е удобно когато влезете, а прозорците ще са без лед.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР