Комедийната фурия Стоянка Мутафова се оттегля от сцената за неопределен

...
Комедийната фурия Стоянка Мутафова се оттегля от сцената за неопределен
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова слиза от сцената

Комедийната хала Стоянка Мутафова се отдръпва от сцената за неустановен интервал от време. До това се стигна, откакто огромната ни актриса претърпя „ безразсъден “ случай.

„ Уважаема аудитория, с голямо стеснение и опрощение оповестявам, че заради безразсъден случай, който още веднъж ме изкара отвън релси здравословно и душевен, ще би трябвало да прекратя за няколко месеца всички мои изяви, по гледище на персоналния ми доктор. Изказвам своите извинения, че за повторно няма да се срещна с публиката в Добрич, както на нея, по този начин и на прелестните уредници, които вложиха толкоз труд и усърдие! Аз съм също доста разочарована като вас, само че очевидно би трябвало да се кротна на моите съвсем 97 години! Бъдете здрави! “, гласи изказването на Мутафова в обществените мрежи.

Новината идва броени седмици, откакто тя приключи двумесечно неявяване от сцената – още веднъж поради влошено здравословно положение. През септември Госпожа Стихийно злополучие прекара 25 дни в болница, където лекуваше рана на крайници.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР