Колкото е по-лошо времето, толкова по-малко дрехи носят синоптиците. Тази

...
Колкото е по-лошо времето, толкова по-малко дрехи носят синоптиците. Тази
Коментари Харесай

Манекенки и юристки станаха синоптички + в коя телевизия се разхождат най-дългите крака

Колкото е по-лошо времето, толкоз по-малко облекла носят синоптиците. Тази американска максима отразява най-добре  колко люта е борбата за рейтинг сред малките екрани. У нас метеорологичната прогноза от дълго време се е трансформирала в шоу, изпъстрено с лафове и дефилета на съблазнителни моделки, облечени нищожно по последна мода.

Безспорно най-фините синоптички с най-вече опит на стилния подиум се подвизават в Нова тв. Там се вихрят хубавиците Нора Шопова, Никол Станкулова и Гери Малкоданска.  Хора от сектора разкриват, че сред Малкоданска и Станкулова има негласна конкуренция, още преди да излязат в майчинство. Двете се дебнели до последно по кое време да слязат от ефир и по кое време да се върнат назад. Случайно или не и двете се върнаха на екран единствено 3-4 месеца и то в съвършена форма.

Малкоданска пък се похвали с ограничения от най-хубавите си години, когато в качеството си на манекен обикаляше Милано, Париж и Турция. Тя става манекен на 14 години, с цел да избива комплексите си. „ Бях нетипично дете, висока рижава с лунички. Исках да наподобявам  на приятелките си, които бяха с кафяви, прави коси “, споделя тя. През 2004г. става „ Топмодел на България “.

Нора Шопова има най-богат опит като модел в България и чужбина. Снимала е фотосесии за едни от най-големите фешън списания. Тя е и първата българка украсила корицата на „ ВОГ “. Нора е приключила право в УНСС.

Най-дългокраката синоптичка Натали Трифонова се подвизава в БиТиВи. Въпреки по-консервативната визия на медията Натали пръска съблазън и сексапил от екрана и бързо измести по-опитните си колежки от сърцата на мъжката публика. Освен с съвършени ограничения, родената в Търново русокоска, пленява и с чаровна усмивка. Преди да застане пред картата Натали се изявявала като танцьорка в столични нощни заведения, а върхът на кариерата й в като част от балета на Х Фактор.

С апетитни латино ограничения се отличава синоптичката на Българска национална телевизия Теодора Иванова. Вече 13 години русокоската осведоми по кое време ще вали и по кое време ще има слънце от ефира на държавната медия. Тя поддържа форма с въртене на велосипед. Веднъж минала 50 километра за ден. От дете обича географията. Родителите й са лекари, само че тя поема по друг път от техния.

Блондинка напира и от ефира на „ България он еър “. Пловдивчанката Никол Коилова има тапия за магистър по продуцентство и финанси, написа „ Телеграф “.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР