Колби Ковингтън не е в най-добрите възможни отношения със своите

...
Колби Ковингтън не е в най-добрите възможни отношения със своите
Коментари Харесай

Колби Ковингтън: Дейна няма смелостта да ме уволни!

Колби Ковингтън не е в най-хубавите вероятни връзки със своите шефове от Ultimate Fighting Championship (UFC).

Ковингтън завоюва краткотрайната купа на UFC през месец юни в борба против Рафаел дос Аньос посредством единомислещо съдийско решение. Изглеждаше, че проектът е Колби да се изправи против първенеца в полу-средната категория Тайрън Уудли с цел да се обединят купите и да имаме безспорен първенец. Всъщност се получи по този начин, че Ковингтън реши да си направи интервенция и да не се бие в UFC 228 през септември. Това очевидно раздразни управлението и в този момент Ковингтън е съвсем пропуснат в диалога за купата.

Говорейки с кореспонденти, Ковингтън атакува Уайт и самоуверено съобщи, че няма метод Дейна да има смелостта да го изгони от организацията.

" Бих желал да отида да се удрям някъде другаде по света и да продължа да потвърждавам, че съм най-хубавия войник на планетата. Без значение всичко останало, не можете да вземете това, че съм номер едно. Бих желал да отида някъде другаде, само че дано бъдем почтени, Дана Уайт приказва единствено нелепости и лъже от самото начало. Наскоро гледах изявление с него, на което той споделя по какъв начин аз съм бил пропуснал своя късмет и когато бойци отхвърлят препоръчани мачове в UFC, не следва нищо положително за тях.” споделя някогашният краткотраен първенец.

“Дейна Уайт, ти нямаш топки! Не би ме изгонил, тъй като знаеш какъв брой съм скъп. Ти сподели, че ще ме изгониш след багра с Деймиън Мая. Какво се случи? Аз се бих за краткотрайната купа. Всичко, което споделя на медиите е неистина. UFC е просто машина за подправени вести. Те няма да ме изгонят тъй като знаят какъв брой съм им значим.”

Уайт беше изцяло явен, че не му е харесало по какъв начин Колби е отказал дуел за купата, с цел да оперира носа си. Според президента на UFC, Колби Ковингтън самичък е пропуснал златната опция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР