Колапсът на дизеловия транспорт е близо, като това се отнася

...
Колапсът на дизеловия транспорт е близо, като това се отнася
Коментари Харесай

В Германия хвърлят дизелите на сметищата

Колапсът на дизеловия превоз е близо, като това се отнася най-много за Германия, излиза наяве от репортаж на " Гласът на Европа ", излъчен по разнообразни малките екрани, както и в YouTube, оповестява Automedia.

``
реклама 

Заради възбраната за потребление на коли с такива мотори, техните притежатели в огромните немски градове всеобщо търсят способи, да се отърват от тях. Сметищата са претъпкани с естествени коли, които няма по какъв начин да бъдат препродадени, макар че са в положително положение.

Всички тези машина са на към 10 години, като при някои от тях пробегът е към 100 000 км. Според законите на Германия, те би трябвало да бъдат бракувани, защото нямат право да се движат в огромните градове. Причината е, че те не дават отговор на новите екологични правила, въведени през предходната година.

" Повечето захвърлени транспортни средства, като някои от тях даже нямат и 10 години. Сред тях са коли на Audi, BMW, Volkswagen, като казусът е, че техните притежатели би трябвало да ги бракуват - търсене на вторичния пазар за тях няма, а потреблението им в огромните градове е неразрешено. Затова и предаването им за скрап е най-бързият метод за приемане на някакви пари за тях ", се споделя в репортажа.

Проблемът обаче е, че компаниите, извършващи тази активност, са претрупани с коли. Затова и доста германци непосредствено изхвърлят колите са бунищата, като преди този момент ги стопират от придвижване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР