Колаж Нова ТвПетел следи какво се случва след извършеното тежко

...
Колаж Нова ТвПетел следи какво се случва след извършеното тежко
Коментари Харесай

Гледат мярката на обвинения за помагач на убийството в София

Колаж Нова Тв

" Петел " следи какво се случва след осъщественото тежко престъпно закононарушение в столицата.

Районният съд в София гледа мярката на Константин Суботинов. Той е упрекнат за помощник на жестокото ликвидиране, при което елементи от тялото на 41-годишен мъж бяха разпръснати на разнообразни места в града.

Суботинов е на 24 години, работи като барман и снабдител на храна по домовете. Повдигнато му е обвиняване за персонално укривателство. Соченият за палач Веселин Вълчинов го е извикал в жилището си, където е осъществено убийството на Кристиян Пеев, написа nova.bg.

Суботинов е оказал помощ за заличаването на следите, за това и са купили хигиенични материали и чували, с цел да разпръстнат тленните остатъци на жертвата. Прокуратурата желае непрекъснатото задържане на Суботинов.

Вчера на брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи разкри, че посоченият за причинител на бруталното ликвидиране в центъра на София е бил дебитор на жертвата.По думите му двамата са били в трайно другарски връзки. Плановете им били да вършат общ бизнес с криптовалута, а обвиненият дължал 2000 лева на приятеля си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР