Стопкадри Нова ТвПредприемачът Юлияна Дончева смята, че никой не е

...
Стопкадри Нова ТвПредприемачът Юлияна Дончева смята, че никой не е
Коментари Харесай

Юлияна Дончева се разтревожи за пенсиите и еврото и предупреди за опасност в хипермаркетите

Стопкадри Нова Тв

Предприемачът Юлияна Дончева счита, че никой не е срещу въвеждането на еврото, само че всички би трябвало да се обединят за периода, в който би трябвало да се вкара.



Ако в действителност политиците ни подлагат, както досега, в една такава политическа неустойчивост, просто единствено, с цел да се спазви някакъв период 1 януари 2025-а, без да сме подготвени за тази промяна, в действителност това би довело до разтърсвания, съобщи в „ Пресечна точка “ тя.

Дончева посочи, че въпросните разтърсвания биха засегнали един избран % от хората, които живеят в България, за разлика от тези бизнеси, които работят с европейски страни и за които това е позитивен преход към еврото, тъй като те търгуват с тази валута.



За хората обаче, които да вземем за пример получават пенсиите си в левове или имат минимални приходи, те не са уверени, че специалистите вършат тук доста в тази тенденция, че със същите пари, превалдирани към този момент в евро, те ще могат да закупят това, което са купували от магазина до момента и дали няма да се стигне до нечиста сделка, съобщи още по Нова Тв Дончева.

Последната напомни какъв брой невисок е контрола върху питателните артикули и даже че съвсем няма никакъв цените в хипермаркетите.

Хората няма да могат вярно да сметнат хляба към курса на еврото в деня. Това ще бъде направено в огромните хипермаркети, където ще отидат две-три малките екрани да снимат. Но в Каспичат няма да отидат и там ще го сметнат две към едно, а не 1.96 да вземем за пример, притеснява се Юлияна Дончева.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР