Когато заявиш, че е пълен с естествени екзотични материали…, но

...
Когато заявиш, че е пълен с естествени екзотични материали…, но
Коментари Харесай

Злато, кевлар, отделение за АК47 и чадър от кожа на алигатор или питон

Когато заявиш, че е „ цялостен с естествени екзотични материали…, само че не и кожа от пенис на кит ”, обезпечено ще привлечеш погледите към себе си.

И в това няма никаква небивалица, тъй като преди повече от 10 години латвийците от Dartz приковаха публичното внимание върху себе си точно с тази скандална алтернатива: тапицерия на салона от кожа от пенис на кит. Направете информация, няма неистина, няма машинация.

Но явно през днешния ден това е прекомерно скандално даже за Dartz Motors, по тази причина Dartz Prombron The Dictator Aladeen Edition MMXXII залага на златото, бронировката и редица дивотии, с цел да влезе още веднъж в заглавията.

Латвийците взеха решение да се изявят, с цел да отбележат 10-ата годишнина от лентата „ Диктаторът ”, в която Саша Барон Коен дефилира с Aladeen SUV.

Новият модел с прекомерно дълго име е основан на Mercedes-Maybach GLS, чийто панели са подсилени с кевлар. Боята е Aladeen Gold Color, като носи табелите Wadiyan, измислената страна, началник на която във кино лентата е Коен, заобиколен от охранителки-девици, които се грижат за сигурността му.

Задвижването на Aladeen Edition MMXXII е поверено на истинския мотор на Maybach GLS, което ще рече 4,0-литров V8 с 800 к.с. и 1000 Нм, способни да ускорят всъдехода до 100 км/ч за 3,8 секунди при базовата, най-лека версия, тежаща 21 тона.

Още за лудостите на Dartz Motorz четете на новия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР