Когато служителите закъсняват за работа, обикновено заваляват какви ли не

...
Когато служителите закъсняват за работа, обикновено заваляват какви ли не
Коментари Харесай

Сънувах, че ме уволнявате! Най-странните оправдания при закъ...

Когато чиновниците закъсняват за работа, нормално заваляват какви ли не извинения. Най-баналните са трафикът и неработещата тревога. Проучване на CareerBuilder обаче демонстрира, че в последно време хората стават все по-креативни. Ето някои от най-забавните в действителност употребявани оправдания за забавяне за работа:

„ Подхлъзнах се под душа и изгубих схващане. “ Интересно по какъв начин се е свестил, с цел да пристигна въпреки всичко на работа.

„ Вчера се напих и забравих къде съм си паркирал колата. “ Не е целесъобразно да разкривате пред шефа си пиянските си привички.

„ Разбрах, че съпругът/съпругата ми ми изневерява. “ Прекалено доста информация. По-добре просто кажете, че са ви задържали фамилни аргументи.

„ Ограбиха бензиностанцията, до момента в който ми сипваха бензин. “ Не че не може да се случи, само че не звучи най-праводподобно.

„ Трябваше да изчакам да ме пуснат под гаранция. “ Друго нещо, което е по-добре да скриете от шефа си.

„ Непознат човек бе задремал в колата ми. “ Ъмм, по какъв начин тъкмо се случва това?

„ Стадо елени ми препречи пътя. “ Явно се случва на някои места...

„ Не съм просрочен – мислех си за работа от самото начало. “ Добър опит за изплъзване, само че надали ще сработи на всички места.

„ Сънувах, че ме уволнявате. “ Независимо какво сте сънували, успиването си е успиване. Не го превръщайте в табиет, с цел да не се сбъдне въпросния сън.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР