“Когато говорих с клуба, усетих връзка с амбициите, с това,

...
“Когато говорих с клуба, усетих връзка с амбициите, с това,
Коментари Харесай

Зюле вярва, че Дортмунд може да се бори с Байерн

“Когато приказвах с клуба, усетих връзка с упоритостите, с това, което съм претърпял и това, което желая да реализира. Шансът да реализира тези цели с Борусия беше необикновено вълнуваща опция и нямам самообладание за идващия сезон. Искам да играя значима роля и да имаме триумфи. Уверен съм, че мога да изиграя моята роля за реализиране на задачите ”, показа Зюле.

Niklas Süle: "Dortmund will have an edge " - Bundesliga
— Boru Dortmund new (@BoruDortmundnew)
“Има разнообразни характери във футбола, разнообразни водачи. Аз не съм от най-гласовитите, само че давам образец с играта си. В Байерн не бях този, който да вика на съотборниците. Знам какво мога и какво способствам. Вече познавам много от момчетата в тима. Имаме големи качества и можем да реализираме доста ”, добави той.

Бранителят не тормози, че идва от Байерн и има вяра, че ще завоюва почитателите: “Най-добрият метод е посредством добра игра. Хората ще видят, че се боря за цветовете на клуба. Играл съм тук като противник и постоянно съм очаквал с неспокойствие тези мачове, тъй като мисля, че методът, по който “Жълтата стена ” застава зад тима е неповторим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР