Когато децата се срещнат с диви животни за първи път,

...
Когато децата се срещнат с диви животни за първи път,
Коментари Харесай

Децата дори не предполагаха какво правеха тези диви животни зад тях (ВИДЕО)

Когато децата се срещнат с диви животни за първи път, постоянно си коства да го документираме. Макар и това да се случва в зоопарк, а не измежду дивата природа. Сега ще ви покажем една на пръв взор занимателна комбинация от клипчета на деца, които са в зоологическата градина.

Те даже не допускат по какъв начин реагират животните зад тила им! Докато гледат и театралничат за фотоси, животните се пробват да ги атакуван през стъклото. На пръв взор това е смешно, само че в случай че я нямаше клетката и стъклото сред тях, нямаше да е по никакъв начин е занимателно. Все отново не всички животни реагират еднообразно.

Докато лъвът се пробва да сграбчи детето, което стои с тил към него, на различен кадър едно момиченце си играе с маймунката. Кадрите, които са събрани в едно цяло видео, са от разнообразни зоологически градини по света и обобщават, че някои животни се забавляват с децата, а други са нападателни по отношение на тях. Вижте по какъв начин реагира и мечката, когато едно момченце имаше свелостта да се приближи до нея!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР