Коалицията Изправи се БГ! Ние идваме не прескочи 4-процентната бариера

...
Коалицията Изправи се БГ! Ние идваме не прескочи 4-процентната бариера
Коментари Харесай

Арман Бабикян за Борисов: Изказването му е тъпо, каквото е и интелектуалното му ниво

Коалицията " Изправи се БГ! Ние идваме " не прескочи 4-процентната преграда на изборите на 14 ноември и няма да влезе в 47-ото Народно заседание. Гражданското придвижване на Бабикян и Хаджигенов беше " Отровното трио “, след това " Мутри вън “ и последно се споделяше " Ние идваме “.

В отговор на думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов " Вместо да влязат в Народното събрание, мутрите си потеглиха “, ориентирани към придвижването им Бабикян сподели:

" Изказването му е жалко, каквото е и интелектуалното му равнище. Всички в България доста добре знаят кои са мутрите и тъкмо това беше мотивът да излезем на улиците и да създадем този политически тренд, който трансформира към момента България. Под мутри хората не схващат нас, а неговите другари, чекмеджето му… “.

" Ние сключваме обединения за всеки избирателен тур и тя важи до изборите ", посочи Бабикян по отношение на ИБГНИ, в които участваха обединенията на Мая Манолова и Татяна Дончева.

Арман Бабикян се надява да се образува постоянен кабинет и идващото Народно заседание да работи по-дълго. Промените и промените се вършат в Народното събрание – там се трансформират законите, там се трансформират разпоредбите, посочи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР