Кметът на град Петрич - Димитър Бръчков, обяви от името

...
Кметът на град Петрич - Димитър Бръчков, обяви от името
Коментари Харесай

Още един клуб обяви публично подкрепата си към Димитър Бербатов!

Кметът на град Петрич - Димитър Бръчков, разгласи от името на града и управлението на ОФК Беласица поддръжка за Димитър Бербатов за президент на БФС.

Ето какво се споделя в позицията на Бръчков и " комитите ":

" Позиция на кмета на Община Петрич и управлението на ОФК " Беласица " по отношение на обстановката в родната футболна реалност

Уважаем дами и господа,

Уважаеми сътрудници,

Скъпи почитатели,

Полемиката в общественото пространство по отношение на ръководството на БФС визира обществото като цяло, тъй като директно е обвързвана и с развиването на детско-юношеския спорт - начало, към което се стремим да насочим подрастващите, с цел да отстраняваме въздействието на всевъзможни други порочни за развиването им фактори.

Едно управление постоянно има толеранс от време, с цел да покаже какво прави и да регистрира това освен на документи. Ангажиментът следва да бъде еднообразно разпределен сред по-големите и по-малките школи, тъй като това е основа за всички деца, без значение в коя точка на страната или кой клуб упражняват. Те са там и това е значимото. Тук е главната ни грижа - да ги задържим!

В ДЮШ на ОФК " Беласица " - гр. Петрич се приготвят близо 300 деца и грижата за застраховане на този развой в целокупност е само на Общината! За поддържането на съществуващите и построяването на нови спортни терени - също. Това следва да се промени. Едно управление на футболен съюз би трябвало да се грижи за бъдещото си потомство футболисти по ясни логаритми и сложно! Не смятам, че е правено до момента съответно и съразмерно.

Нов взор в цялостната методика е належащ, тъй като пропуските кристализират и в положението на представителния тим на България - нежелано, към този момент години наред. Няма я поредната активност. Сериозни запаси и крути ограничения са нужни за елиминиране на опорочаването на футболните срещи поради съдийски пристрастия и някои странични тласъци...ощетени са още веднъж и футболисти и аудитория - огорчението ще изпразни още повече трибуните по родните игрища! Еднакъв " критерий " за присъждане и заслужено налагане на санкции - това не се реализира до този миг. Промяна и тук е наложителна!

Подкрепяме изрично знакови имена в българския и европейския футбол - Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров да приложат опита си тук и да извършат смяната, която многоаспектно ще повлияе върху бъдещото развиване на футбола като спорт.

Това е една скъпа и навременна опция за родната футболна реалност - потвърдили се спортисти, уважавани освен в България, да разкрият нови хоризонти, с цел да реализираме предстоящ катарзис в този спорт! Тези хора знаят какво да приложат, тъй като от първо лице са видели и били част от развити европейски клубове - грандове, почтени за почитание. Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров са разпознаваеми освен тук, а в цяла Европа. Погледът към родния футбол ще бъде друг и поради техните имена, а те няма да имат право на неуспех. Трябва да потвърдят, че респектът към тях ще продължи и по отношение на позицията им във футболната централа!

Времето за взаимни отстъпки изтече! Нека забележим дейности, които не ощетяват, а работят мотивиращо за всеки клуб, за всеки футболист, за всеки на трибуните!

Позицията е показана на Председателски съвет при Общински съвет - Петрич! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР