Кметът Добри Беливанов се срещна днес с почетни граждани на

...
Кметът Добри Беливанов се срещна днес с почетни граждани на
Коментари Харесай

Добри Беливанов се срещна с почетните граждани на Хасково

Кметът Добри Беливанов се срещна през днешния ден с почетни жители на Хасково. Срещата се порвежда за трета поредна година в навечерието на Коледно-Новогодишните празници. Градоначалника поздрави присъстващите и им пожела здраве и триумф през 2019 година.

От своя страна почетните жители благодариха за поканата и обявиха, че е чест за тях наличието на тази среща. Бронзовият медалист по битка, в категория до 100 кг, от Олимпийските игри в Монреал 1976 година Димо Костов изрази предпочитание срещата да стане ежемесечна тъй като това е единствената среща където се събират почетните жители на Хасково и те имат своите хрумвания и визии за развиването на града и свои отзиви по настоящи въпроси, с които биха били потребни.

Ана Димитрова сподели, че се вълнува извънредно доста тъй като тази среща е първата сходна на която участва, тъй като е почетен жител от тази година, и държи да изкаже своята признателност към общината за поддръжката, която оказва на културните инситуции.

Доктор Ирина Караманов почерпи присъстващите във връзка полученото тази година звание „ Лекар на годината “ и съобщи, че всяко сходно отличие я задължава до момента в който има физическа опция да оказва помощ на хората.

Всеки от почетните жители получи картичка направена от деца от хасковските детски градини, сувенири и календар на община Хасково за 2019 година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР