Клиниката по съдова и ендоваскуларна хирургия към УМБАЛ Проф. д-р

...
Клиниката по съдова и ендоваскуларна хирургия към УМБАЛ Проф. д-р
Коментари Харесай

Безплатни прегледи от съдов хирург в болница ``Чирков``


Клиниката по съдова и ендоваскуларна хирургия към УМБАЛ „ Проф. доктор Александър Чирков “ провежда безвъзмездни профилактични прегледи и доплерови проучвания на артериалната и венозна система, артерии и вени на долни и горни крака, мозъчни артерии. 
Консултациите започват от 17.07.2023 (понеделник) и ще продължат две седмици. 
Желаещите да се прегледат могат да го създадат всеки ден от 10 до 12 часа, след авансово записване  всеки ден от 10 до 12 часа, след авансово записване на 02/9159635 или на 02/9159627. 
Направление от персонален доктор не се изисква. 
Прегледите ще се правят в УМБАЛ „ Проф. доктор Александър Чирков “ с адрес: гр. София, бул. „ Пенчо Славейков “ 52А, Хирургичен блок Б. 
Прегледът при съдов хирург е нужен при недоволства от разширени вени, проблеми с оросяването на крайниците, диабет, незарастващи рани на долни крака, претърпян инсулт и др. 
Сърдечносъдовите болести са водеща причина за заболяваемост и смъртност в международен мащаб. Проблемът е изключително настоящ за нашата страна. Профилактиката и предварителната защита са от първостепенна значимост за ранното диагностициране и лекуване, напомнят от лечебното заведение.
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР