Клъцнатият нос на Николина Ангелкова се превърна в сензация. Оказа

...
Клъцнатият нос на Николина Ангелкова се превърна в сензация. Оказа
Коментари Харесай

Ангелкова не е сама! Кои популярни личности са неузнаваеми след операции на носовете си ?

Клъцнатият нос на Николина Ангелкова се трансформира в сензация. Оказа се, че съвсем не е останала известна персона у нас, която да не е „ пипала ” обонятелния си орган. Фолк певици, манекенки и риалити герои – всички са обхванати от суетност и фикс идея за съвършен външен тип. Във времена, в които естетичните интервенции са все по-достъпни, мнозина се вземат решение да поправят разнообразни дефекти по лицето и тялото си. Най-често срещаните интервенции са слагане на силиконови импланти в бюста при дамите и ринопластика, от която в последно време се възползват и мъжете.

Пластичният хирург Ангел Енчев призна, че е коригирал обонятелния си орган. И добави, че от ден на ден представители на мъжкия пол в последно време търсят неговите услуги и това му се коства напълно обикновено. Известният лекар е оперирал доста родни звезди,  а една от най-редовните му клиентки е плеймейтката Златка Димитрова. Смуглата бургазлийка желала чип нос и чак след третата намеса постигнала стремежи резултат. Тя е измежду рекордьорите по брой интервенции, наред с гаджето на Башар Рахал – Райна Караянева.
Бившата манекенка и сегашна актриса оглавява класацията с цели 12 интервенции на носа. Тя от дете не харесвала формата му и за първи път легнала под ножа едвам на 17 години. Без знанието на родителите си, русокоската се подложила на интервенцията при подозрителен хирург, който по този начин я окепазил, че след това се наложили следващи интервенции. Близките на Райна останали шокирани, когато я видели подпухнала и със синини по лицето, само че дали с недобросъвестния лекар са стигнали до съд, не е ясно. Усложненията след първата интервенция били доста и носът на хубавицата безусловно почнал да се разпада. Тя е споделяла, че дала част ухото си, с цел да може да го закрепи. През годините цели 12 пъти го поправяла и сега той е оптимално изпилен.

Златка Райкова също се подрежда измежду хубавиците с доста пластични интервенции. Когато завоюва състезанието „ Мис Плеймейт ”, носът й имаше напълно друга форма от сегашната. Впоследствие русокоската залитна по естетичните корекции и направи още куп усъвършенствания по себе си. В светските среди се приказва, че секс бомбата се подложила на ринопластика поради някогашния си другар Павел, който й насадил комплекси, че е грозна.

Въпросният Павел сега е привързан с чалга дивата Преслава и дори има щерка от нея. Интересна подорбност е, че певицата също си поправя носа предходната година, само че дали е било под негово въздействие, не е ясно. Тя отнесе доста отрицателни мнения за новата си визия, а почитателите й са безапелационни, че с смяната е изгубила и чара си. Изпълнителката на „ Водка с разтуха " се оправда, че е имала проблем с дишането и по тази причина се наложила интервенция. „ С прегледите, съпътстващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и се постанова интервенция. Няма потребност да ви споделям, че не харесвах формата на остарелия си нос. След като по този начин или другояче трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативния интервал, взех решение да съчетая едното с другото! Дори се наложи да го направя по-рано от плануваното! ", показа звездата.

Друга фолк певица, която радикално промени носа си, е младата вяра Лидия Стаматова. Тя е единствено на 19 години, само че към този момент е част от продуцентската компания на чалга идола Галин и обикаля по кръчмите. Бургазлийката изгря в шоуто „ Х Фактор ”, но не съумя да стигне надалеч в конкуренцията с останалите гении. За сметка на това, след това се ориентира към лекия род и сътвори няколко шлагера взаимно с Галин. Застигната от известността обаче, Лидия промени фрапантно и външния си тип – изруси се, наду джуки и си отряза носа. Сега младата певица е докарала визия на Барби, само че някои са на мнение, че преди е била по-красива.

Чалга ветеранката Таня Боева също се е подлагала на ринопластика. Когато изгря на музикалната сцена, изпълнителката имаше голям нос, само че още преди години се избави от компелксите си на тази тематика и го оперира. Тя няколко пъти е лягала под ножа, с цел да докара актуалната форма на обонятелния си орган.

Емилия е признавала, че има две интервенции. „ Едната е на носа, която бе належаща, и другата е на бюста. Оттам нататък доста ме е боязън от подобен вид интервенции, не съм си помисляла по-късно да лягам под ножа. Операцията на носа ми не е поради суетност, а поради здравословен проблем след злополука - доста противен случай! ", разказвала е фолк дивата.

Сред представителките на лекия род с ринопластика са още Бони, Есил Дюран, която е спрягана за участничка в шоуто „ Маскираният артист ” в облика на Ангела, и Алисия. Последната си оперира носа след раздялата с футболиста Валери Божинов, който й изневери с Николета Лозанова – по всяка възможност за да увеличи самочувствието си след общественото оскърбление.

Еротичният модел Джулиана Гани се подрежда измежду звездите с най-вече разкрасителни интервенции. Блондинката е с напълно променено лице, а носа си е коригирала два пъти – последната намеса е от началото на 2019 година Ринопластиката направила в частна софийска клиника при гръцки хирург.

Светлана Гущерова , която сега чака второто си дете, също има две интервенции на обонятелния орган. Милионерската брачна половинка е вманиачена на тематика външен тип и не търпи недостатъци по себе си. Тя постоянно се подлага на какви ли не разкрасителни процедури и няма боязън от възможни затруднения.

И плеймейтката Жанета Осипова няколко пъти си е кълцала носа. Участничката във „ Фермата ” не крие, че е правила усъвършенствания във визията си. Надувала си е устните, дългата й руса коса не е естествена, само че най-сериозната намеса е ринопластиката. „ Оперирах си носа, тъй като ми е чупен три пъти. И трите пъти го направиха дами от ревнивост. Първият път беше в гимназията поради мъж. Вторият - още веднъж жена ми счупи носа, още веднъж поради мъж. Жените са по-агресивни от мъжете, пъклен е напечено! Около мен постоянно кипи напрежение! ", вайка се Жанета. Последният път се оказал най-сериозен, тъй като нападателките били три - едната я държала за ръцете, другата я е налагала свиреп в лицето, а третата снимала целия екшън.

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз е безапелационна, че няма нищо по-болезнено от ринопластиката. След нея имала оток и неприятни синини по лицето със седмици. След първата намеса обаче не останала удовлетворена от визията си. Страх-не боязън, модистката още веднъж легнала под ножа за повторна промяна на обонятелния орган.

Скандалната Мис България Тамара Георгиева стана известна най-много с грозния си нос, който за нейно благополучие към този момент е поправен. Когато се окичи с короната, русокоската стана обект на куп насмешки. Сравняваха я даже с Баба Яга, а мненията в интернет я унищожиха. За да се отърве от комплексите, миската два пъти е оперирала носа си –  след първия не била задоволена от резултата и се наложило да отиде при различен хирург, с цел да се поизпили още малко.

Естрадната звезда Силвия Кацарова разкара неприятния си дълъг нос чак на 65 години, само че не толкоз поради суетност, колкото поради други затруднения.  „ Oт дeтe имax пpoблeми c нoca. Haпpaвиxa ми пyнĸция преди 30 години. Peшиxa, чe e зapaди cинyзит. Πoвpeдиxa ми дяcнaтa нoздpa. И зaпoчнa eднo глaвoбoлиe… Пpoфecop мe бе пpeдyпpeдил, чe нa cтapи гoдини щe имaм cepиoзни пpoблeми и тe зaпoчнaxa. Вĸapaхмe и мaлĸo ecтeтиĸa в интервенцията ", посочи певицата след интервенцията. Изпълнителката на „ Огън от обич ” се подложила на ринопластиката в Турция и броила малко над 6000 лв.. Напоследък доста от родните звезди се ориентират към южната ни съседка за пластични интервенции, тъй като излиза по-евтино, а и експертите са положителни. Говори се, че манекенката Александра Петканова също е възнамерявала да оформи носа си в истанбулската клиника.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР