Кирил Петков представи поканите към Бойко Борисов, Мария Габриел и

...
Кирил Петков представи поканите към Бойко Борисов, Мария Габриел и
Коментари Харесай

ПП/ДБ очакват утре Борисов, Габриел и дамския екип

Кирил Петков показа поканите към Бойко Борисов, Мария Габриел и дамския екип на ГЕРБ. Поканата за среща е на следващия ден в Народното събрание в комфортно за тях време . Кабинетът на Мария Габриел би трябвало да стане действителност, разгласи на брифинг съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

Темите, за които би трябвало да се приказва - регулаторите, службите. Комисия за защита на конкуренцията не би трябвало да е майка на монополите и мащеха за хората, акцентира той. Не желаеме те да знаят, че някой ги пази, съобщи Петков. ПП-ДБ желаят към този момент да няма джуджета и нотариуси в правосъдната система, както и да няма бързи заеми с голословно високи лихви, а службите не би трябвало да извършват мръсни поръчки.
 Борисов не желае Мария Габриел да е министър председател
Борисов не желае Мария Габриел да е министър председател " послушко " като Денков

Лидерът на ГЕРБ вини не президента, а самонадеяните ПП-ДБ за политическата рецесия

Толкова са елементарни нещата, няма нищо комплицирано, безапелационен бе Кирил Петков. Безумно е да се смени финансовият министър сега, когато желаеме да влезем в Еврозоната , уточни още Кирил Петков.

Вярвам във визията на Мария Габриел за България, показа още съпредседателят на ПП-ДБ. 

Когато стане ротацията, ще стана ръководител на Народното събрание, закани се Атанас Атанасов след изявлението на Кирил Петков.
 Ротацията на парламентарния началник остава на опашката последна
Ротацията на парламентарния началник остава на опашката последна

Атанас Атанасов може е да поеме поста: " Ако е рекъл Господ "

Никой не се сети, че на следващия ден е 8 март, а преговорният екип е женски, пошегува се той за гереберите, на които е поверено да сглобят властта. Неграмотен писал плана на ГЕРБ за службите, по мнението му.

Христо Иванов сподели, че до него не е достигала концепцията договарянията да са открити за медиите. Ние преговаряме с който би трябвало да си свършим работата, уточни той в отговор на въпрос дали договаряния ще има, в случай че Бойко Борисов не отиде на следващия ден на диалозите. Ще преговаряме, с който изпратят , регистрира Иванов. Той не желал да взема министерски пост.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР