Кирил Петков е вреден човек, когато има власт в ръцете

...
Кирил Петков е вреден човек, когато има власт в ръцете
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Асен Василев е по-малко брутален лъжец от Петков, но също не трябва да има власт

Кирил Петков е нездравословен човек, когато има власт в ръцете му. Той е като Бойко Борисов, малко по-образован. Като нрав е безусловно същият. Когато дадеш репресивна власт на човек, който смята себе си за последна инстанция, това е голям проблем. Тук е същото. Дали бухалката ще е в ръцете на Бойко, или на Кирил Петков - и в двата разновидността това не е народна власт. Може да продава пробиотици, няма проблем. Асен Василев също би било добре да не е част от бъдещия Министерски съвет.

Асен Василев не е подобен жесток измамник, какъвто е Кирил Петков.

Още когато започнахме да се явяваме на избори, казахме какви са ни задачите. Можеше да има държавно управление на Има Такъв Народ, само че какъв брой щеше да изкара? То нямаше да изкара повече от 1 месец. Подходихме почтено. В предния парламент договарянията вървяха добре до един миг, в който посочихме няколко данни за Кирил Петков и Асен Василев. Това разяснява ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

След злощастното предопределение с Николай Василев в продължение на 2-3 седмици ситуацията беше спокойна и с общи постановки, че вървим в обща посока - до един миг, в който Христо Иванов сподели, че сме дългата ръка на Движение за права и свободи, сподели още той.

" 4 месеца повтаряхме, че ще излезем от обединението, в случай че падне ветото за РСМ. Когато има съдружно съглашение, то би трябвало да се съблюдава. Шест месеца поред аз не го съблюдавам - това обикновено ли е? Това единствено по себе си не е ли нарушаване. Търпяхме 4 месеца под напън, обяснявайки, че би трябвало да спрем нарушаванията на съдружното съглашение. "

Те не престават да плямпат, че поради спрените далавери на границата се е случило всичко, а ние нямаме нищо общо. Проблемът за границата беше издигнат от Каримански, напомни Йорданов.

Във връзка с провежданите срещи с президента Румен Радев, Йорданов разяснява:

Естествено, че ще отидем на съвещания. Това, което са създали Политическа партия и Българска социалистическа партия (бойкотираха консултациите при президента днес), е меко казано неуважително. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР